Bli med på Selflove-challenge og få en utstråling andre vil misunne deg!

Dette er for deg som ønsker å:

  • stråle av selvtillit fra innsiden og ut.
  • ha mer energi og lykkefølelse i livet ditt.
  • tenke mer positivt og ikke føle at du holder deg selv igjen fra å leve det livet du drømmer om.
  • være mer tilstede i ditt eget liv og ta mer plass!
  • endelig få den kroppen du kan være stolt av (og som vil vite hvorfor veien for å oppnå det er helt annerledes enn du har trodd!)

Bli med på en uke som skal handle om deg!

Self love er løsningen du har ventet på! Hver dag får du en video med inspirasjon og de beste tipsene for å få selvtilliten din til å blomstre! Sunn mat og trening blir lett for deg når du tar i bruk det jeg skal lære deg nå. Challengen er gratis og kun for deg som virkelig ønsker en endring!

Jeg heter Torunn og jeg er din helse og livsstilscoach!

Jeg er tidligere profesjonell basketballspiller og eier av Improving Lives.

"Jeg er her for å åpne øynene dine for hvor lett det er å oppnå resultater når du slutter med dietter, og bruker Self Love som en vei til målene dine isteden. Jeg skal få deg rak i ryggen og med en helt ny utstråling og selvtillit til å oppnå alt du ønsker deg! Sammen skal vi skape en kropp og et liv du vil elske fra innsiden og ut!

Jeg har selv hatt et vanskelig forhold til mat, kropp og selvfølelse i så mange år. At jeg noen gang skulle bli komfortabel i bikini, hadde jeg aldri trodd! Jeg trodde at svaret på lykken jeg søkte skulle finnes i alle mulige dietter jeg prøvde, men jeg mislykkes hver gang! Dette var før jeg endelig knakk koden på det som faktisk funker, og nå har jeg hjulpet tusenvis av kvinner med å oppleve det samme!

Spoiler alert: selflove er svaret du har lett etter! Nå er det din tur og jeg gleder meg til å oppnå resultater med deg!"

Bli med over 20.000 andre fantastiske kvinner!

Disse tre flotte ImprovingLives-jentene unner alle å få kjenne på den følelsen de har nå. Og nå er det din tur!

Anne Kathrine

Jeg har fått et helt nytt liv etter at jeg begynte med self love og tipsene til Torunn. Det mentale gjør hele forskjellen, og sunn mat og trening er så mye lettere nå! I tillegg så behandler jeg meg selv så mye bedre og takler utfordringer på en helt annen måte enn før! 

Tove

Fokuset på det mentale endret alt for meg! Det har gjort at jeg har fått så mye bedre resultater av trening og kosthold, og jeg klarer å snu en dårlig dag mye lettere! Jeg føler meg så fin i bikini nå, og det unner jeg alle å få oppleve. Jeg har også så mye mer å gi til de rundt det. Når vi tar vare på oss selv først, så faller så mye på plass av seg selv! 

Priska

Jeg har endelig lært hvordan jeg kan være fornøyd med meg selv og jeg unner alle å ha den følelsen jeg har nå! Det du lærer av Torunn vil endre livet ditt! Jeg går ned i vekt uten å at jeg trenger å jobbe for det. Jeg har brukt så mye energi på slike ting før, men nå vet jeg akkurat hva jeg skal gjøre for å ha det best mulig.

Bli med på en gratis 7-day Self Love-challenge her!

Close

50% fullført

Legg igjen navn og e-post, så sender jeg deg programmet ditt 😍

Ved å legge inn navn og e-post samtykker du til å motta e-post fra meg med inspirasjon og tips om hvordan du kan oppnå resultater med mat og trening. Du kan melde deg av når som helst ved å trykke unsubscribe.